Zastopstvo SAOP

Podjetje INPUT d.o.o. Nazarje sodeluje s podjetjem SAOP že od leta 1991 in smo zastopnik za prodajo njihovih programskih rešitev, hkrati pa tudi izvajamo usposabljanje za njihovo uporabo.

Začetek delovanja podjetja SAOP sega v daljnje leto 1988, ko so med prvimi uspeli izdelati in ponuditi lastno programsko opremo. Danes jim zaupa več kot 2.500 strank v Sloveniji in tujini.

Danes je v podjetju 50 zaposlenih, za razvoj pa skrbi dvajset izkušenih strokovnjakov. Povezujejo se z večjimi in manjšimi slovenskimi programskimi hišami in skupaj snujejo najsodobnejše računalniške rešitve.

Računalniške rešitve SAOP so namenjene zasebnikom, manjšim in srednje velikim podjetjem, pa tudi večjim poslovnim sistemom. Njihova glavna usmeritev je približati se potrebam uporabnikov in jim kar najbolj olajšati poslovanje ter zagotavljati ustrezne poslovne rešitve.

SAOP je vodilno slovensko podjetje na področju razvoja in izdelave celovitih poslovnih računalniških rešitev. Poseben poudarek namenjajo programom, ki se uporabljajo v finančnih, knjigovodskih, trgovskih in proizvodnih dejavnostih. Oblikujejo vsebinsko bogate, učinkovite in uporabnikom prijazne programske rešitve.

Vse programske rešitve so zasnovane modularno, zato jih je moč kupiti posebej ali v obliki integriranega informacijskega sistema. Njihovo delovanje je moč prilagoditi željam in zahtevam uporabnikov.

Vsem kupcem zagotavljajo tehnično podporo za programsko opremo in vzdrževanje, ter sproti prilagajamo programe zakonskim spremembam. Servisna mreža je razpredena po vsej Sloveniji, zato je odzivni čas zelo kratek. Za podporo uporabnikom skrbi 70 zaposlenih.

S pomočjo sodobnih telekomunikacijskih storitev, servisiranjem na daljavo in s poslovnimi enotami v Ljubljani, Kopru, Mariboru in v Celju so se še bolj približali poslovnim partnerjem.